Middellandse Zee Cruise

Ga samen op reis op een prachtige cruiseschip tijdens een Middellandse Zee Cruise. Tijdens een luxe Middellaandse Zee Cruise ontdek je verschillende landen en culturen. Daarnaast kan je compleet ontspannen van de zon en de zee vanaf het zwembad op het cruiseschip.

Over de Middellandse Zee

De Middellandse Zee is een tropische zeegebied tussen Zuid-Europa, West-Azie en Noord-Afrika in. Aan de Middellandse Zee liggen dan ook diverse tropische eilanden en prachtige landen. Je kan hierbij denken aan landen als Spanje, Portugal, Griekenland, Egypte, Marokko, Italie en Turkije. Aan de Middellandse Zee liggen diverse grote steden met zonovergoten stranden. De tempraturen kunnen in de zomer hoog oplopen in het Middellandse Zee gebied. Gemiddeld zit de tempratuur tussen de 25 en 31 graden. Maar in sommige landen kan dit oplopen tot tegen de 40 graden. Het is daarom fijn dat er altijd wel een zwembad aanwezig is op een cruisschip. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog diverse tussenstops in verschillende landen. Hier kan je plaats nemen aan het strand of een verfrissende duik nemen in de Middellandse Zee zelf. Een betere afkoeling dan zwemmen in de Middellandse Zee is er niet.

Naast de Middellandse Zee zijn er ook diverse rivieren die uitmonden in de Middellandse Zee. De grootste en bekendste rivier hiervan is de Nijl in Egypte. Het is mogelijk om een cruise op de Middellandse Zee te combineren met een Nijl cruise. Naast het bevaren van de diverse rivieren op de Middellandse Zee heb je ook de mogelijkheid om eilanden te bezoeken. Diverse eilanden zoals Mallorca, Ibiza, Malta en Cyprus liggen in het Middellandse Zee gebied. Doordat de eilanden niet zo groot zijn als een heel land zijn ze eenvoudig te ontdekken. Zo kan je als reiziger van een Middellandse Zee cruise bijvoorbeeld eenvoudig een excursie boeken. Dit kan van te voren of ter plekken regelen op het cruiseschip. Samen met een lokale gids ga je vervolgens een eiland of stad ontdekken. Perfect voor de bezoekers die graag een dagje cultuur willen tijdens hun zonvakantie.